CRAMA OPRISOR

“Asa cum am fost binecuvantati cu bogatia pamantului, asa si harul oamenilor locului s-a intors prin a face din rodul viilor vinuri cu personalitate. Calitatea strugurilor ce ii cultivam pe colinele Oprisorului, impreuna cu maiestria celor ce ingrijesc mustul si vinul au o contributie esentiala la identitatea cramei noastre...”

Via, strugurii, vinul

Suprafata cultivata in total: 300 ha

Suprafata pe rod: 252 ha

Soiuri vinificate: Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Tămâioasă românească, Merlot, Cabernet, Pinot Noir, Shiraz, Fetească Neagră, Dornfender, Zinfandel (Primitivo)

Capacitate de vinificare: 3 milioane litri

Etichete in portofoliu: Maiastru, Caloian, Dragaica, Rusalca, Smerenie, Passarowitz, Cupola Sanctis, La Cetate, Val Duna, Ispita, Cutia Paleologu,

Trepte de calitate (D.O.C.-uri / I.G.): I.G. Dealurile Olteniei, D.O.C. Mehedinti (Den. Golul Drincei)

Regiune viticola: Dealurile Olteniei si Munteniei - Mehedinti

Trofee importante castigate: I.W.C. Bucuresti 2015 – Aur pentru Caloian Rose, Dragaica Rosie si La Cetate (Feteasca Neagra) , Mundus Vini 2015 – Argint pentru La Cetate (Feteasca Neagra), VinVest 2014 – Aur pentru La Cetate, Rusalca Alba si Maiastru (Sauvignon Blanc)

Nava amiral (flag-ship): Ispita

Gama de pret: 25 ... 130 lei

Oenoturism

Conditii de vizitare, cazare, degustari: - turul fermei viticole si degustarea a 9 sau 11 vinuri din portofoliul propriu, insotite de preparate culinare diverse, pentru grupuri de maxim 20 persoane. Obligatorie rezervarea cu minim 15 zile inainte.

Despre producator

Numele societatii: S.C. Carl Reh Winery S.R.L.

Adresa: str. Principala, F.N., loc. Oprisor, jud. Mehedinti, tel.: (+4)0374620891, e-mail: oprisor@crama-oprisor.ro

Actionari (proprietari): Reh Kendermann GmbH (Germania), prin “Carl Reh Winery”; director general Crama Oprisor – Roceanu Gabriel

Oenologi, vinificatori: Grigorica Liviu, Gheorghiu Veronica