20.02.2020 – Baia Mare (MM) – „Di.VIN” – Degustare : Vinuri din inima Transilvaniei

Dragi prieteni,

Joi, 20 Februarie, începând cu ora 19, vă aşteptăm la o seară relaxantă, dedicată vinurilor deosebite realizate în inima Transilvaniei, de către cei de la Crama LA SALINA !

Povestea „Crama La Salina” s-a născut pornind de la pasiunea a doi iubitori de vinuri nobile, care au refăcut arealul viticol de pe dealurile Durgău, dezvoltând ulterior un amplu proiect.


După decenii de inactivitate, zona viticolă Dealurile Durgăului, terasele și pantele domeniului au fost transformate într-o vie roditoare, folosind tehnologie de exploatare de ultimă generație, și primind indicația geografică “Dealurile Transilvaniei”.

Plantația și crama sunt amplasate în imediata apropiere a Salinei Turda, într-o zonă cu tradiție seculară în viticultură, încă din vremea Imperiului Roman, care își avea aici unul dintre cele mai dezvoltate centre ale administrației din Dacia...

Amfitrionul serii, Nicu Alin Alămorean (reprezentant cramă), ne va face cunoştinţă, rând pe rând, cu:

ISSA Chardonnay

ISSA Chardonnay barrique

ISSA Sauvignon Blanc

ISSA Pinot Noir Rose

ISSA Pinot Noir

ISSA Ice Wine – vinul de gheaţă !

Pe final, vom avea şi o surpriză, o asociere vin – ciocolată, între superbul vin de gheaţă ISSA şi singura ciocolată produsă special pentru asociere cu vin, Pralibel Chocolate & Wine !

Pentru acest eveniment, numărul de locuri disponibile este limitat. Este necesară rezervarea prealabilă !

Data: 20.02.2020

Interval orar: 19.00 – 22.00

Locatia: „Di.VIN – vinuri si rasfaturi dulci” – Baia Mare, str. Serelor, nr. 2, jud. Maramures

Taxa de participare: 40 lei / persoana ( include vinurile, platouri cu gustări reci și ciocolată belgiană pentru asociere cu vinul)

Rezervari: (+4)0770.519095

Partener: www.crameromanesti.ro