WineUp Fair in Transylvania – Editia a V-a

Vinul-Rege se va afla din nou în capul mesei, la loc de cinste. Vom sărbători împreună, ne vom ospăta și vom degusta o sumedenie de vinuri.

Va fi cea mai plăcută experiență de învățare posibilă. Ne vom aminti din nou, împreună, că vinul nu e doar prieten, poezie și răsfăț, ci și cel mai elegant liant social cu putință.

Nu mai puțin de 45 de producători autohtoni și importatori aleși pe sprânceană, ca soiurile din vie, vă vor turna în pahare tot ce au mai bun la ediția a 5-a a WineUp Fair in Transylvania. Fiecare participant se va confrunta așadar cu provocarea degustării câtorva sute de vinuri.

Programat între 29 și 31 martie 2019 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, târgul nostru este o ocazie să ne regăsim între prieteni și să le spunem „Bun venit!” celor care doresc să se alăture familiei noastre lărgite.

Iar, pentru ca lucrurile să fie cât mai aproape de bucurie și adevăr, nu vom uita să prețuim oamenii. Târgul reunește o seamă de invitați de marcă, de oameni pasionați, care ne inspiră: Master of Wine, Master Sommelier, oenologi, proprietari de crame, împreună cu care vom învăța să ne cultivăm gusturile. Printre oamenii pe care îi apreciem în mod special, se numără un oaspete de seamă: legendarul Steven Spurrier, prezent pentru prima dată în România. Domnia sa va fi președintele juriului care va decide selecția oficială WineUp din 2019, dar va prezenta și un masterclass, care vă este dedicat și care, vă garantăm, va fi o experiență nu doar de neratat, ci și de neuitat.

Vă invităm, deci, să vă asigurați din timp un loc printre musafirii noștri de la WineUp.

Alegerea e simplă, după cum spune poetul persan Rumi: “Dați-mi mai mult vin sau dați-mi pace”.

Data: 29 - 31 Martie 2019

Locatie: Muzeul de Arta – Palatul Banffy – Cluj-Napoca

Site-ul evenimentului: www.wineup.ro

Organizatori: S.C. Artvinium S.R.L

Tarife online: 50 lei / zi sau 130 lei / abonament 3 zile

Tarife la intrarea in targ: 60 lei / zi sau 150 lei / abonament 3 zile

Expozanti: Viile Metamorfosis, Dagon Clan, Crama Aramic, Domaine Vinarte, ReWine, Liliac, Crama Rasova, Crama Hermeziu, La Salina, FCV Consulting, Vinimondo, Villa Vinea, Domeniile Panciu, Lechburg, Corcova R&D, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Crama Viisoara, Distileriile Bran, Crama Trantu, Chateau Vartely, Produse Moldovenesti, Suvorov Vin, Vinaria Hincesti, Asconi Winery, Purcari, Doina Vin, Gitana Winery, Gramma, Castel Mimi, F’Autor

Vom actualiza lista de participanti pe masura ce vom primi confirmarile respective !

Evenimente conexe: “WineUp in the city”, masterclass-uri