Ro-Wine – The International Wine Festival of Romania, 2019

Organizat de Marinela V. Ardelean, expert internațional în vinuri, alături de Liviu și Mihai Popescu, cei mai influenți trendsetter-i ai pieței locale HoReCa, RO-Wine / The International Wine Festival of Romania, a ajuns la a patra sa ediție bucureșteană.

Primul eveniment dedicat integral vinurilor premium și de lux se apropie rapid, iar maturizarea festivalului se simte în numărul tot mai mare de expozanți, în interesul crescut din partea presei și a iubitorilor de vin din Europa de Vest, dar și în instrumentele pe care organizatorii le pun la dispoziția oaspeților.

Anul acesta vizitatorii vor avea la dispoziție un spațiu destinat exclusiv produselor gourmet și demonstrațiilor de live cooking. Urmând modelul consacrat al edițiilor anterioare, accentul este pus pe interacțiunea directă dintre oaspeți și proprietarii de crame, podgorii sau producătorii gourmet.

Ambasadorii RO-Wine, Virgil Ianțu și Nicolae și Alina - Maria ai României, vor invita publicul să deguste peste 350 de vinuri de top atent selecționate, dar și o selecție specială de produse gourmet tradiționale sau internaționale.

Povestea „RO-Wine | The Wine Festival of Romania” a început în 2016, cu o primă ediție de succes care a pus evenimentul nu doar pe lista celor mai importante festivaluri de vinuri din România, dar și la nivel internațional.

Data: 25 - 26 Mai, 2019

Locatie: Fratelli Club, str. Glodeni, nr. 1-3 (Tei), sect. 2, loc. Bucuresti

Site-ul evenimentului: www.romaniawinefestival.com

Organizatori: Marinela V. Ardelean (expert in vinuri, autoare a „The Wine Book of Romania”), Liviu si Mihai Popescu (Fratelli Group)

Program: zilnic 12.00 – 20.00

Tarife:

Degustare vinuri - 50 lei / zi

Acces zona gourmet – 30 lei / zi

Acces general – 150 lei / 2 zile

Bilete on-line: http://www.romaniawinefestival.com/ro/bilete/