Salonul Vinurilor Millesime – 2019

Salonul Vinurilor Millesime, aflat la a doua editie, este primul eveniment major de acest gen organizat in Oradea si se doreste a fi punctul de întalnire al iubitorilor de vin din nord-vestul tarii si nu numai. Salonul Vinurilor Millésime se desfasoara in perioada 7-9 iunie 2019, si inchide sezonul targurilor de vin autohtone, dar deschide sezonul turistic si al evenimentelor estivale din Oradea, capitala Art Nouveau si a bailor termale din Romania. Locatia unica in care se desfasoara Salonul, Cetatea Oradea, este cel mai vizitat obiectiv turistic din oras, care timp de trei zile va deveni punctul de atractie al tuturor iubitorilor de bun gust.

Expozanti: Averesti, Avincis, Balla Geza Winery, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Aramic, Crama Bauer, Crama Histria, Crama Oprisor, Recas, Domeniile Sera, Domeniile Urlati, Fort Silvan, Jidvei, Lechburg, Licorna Winehouse, Stirbey, Nachbil, Vinarte, Viile Metamorfosis, Villa Vinea, Wine Point.

Perioada: 07 - 09 Iunie 2019

Locatie: Cetatea Oradea, Oradea, jud. Bihor

Program:

Vineri - Duminica : 14.00 – 20.00

Taxa participare: 40...60 lei / zi sau 120...150 lei / abonament 3 zile (depinzand daca se achizitioneaza in avans / online sau la fata locului )

Tarife acces masterclass-uri: 100 ... 200 lei

Obs.: - Accesul la sesiunile Masterclass se face pe baza de rezervare in avans si implica achizitia biletului de acces la salon pentru ziua respectiva. Locurile disponibile la masterclass-uri sunt limitate, iar modalitatea de acces se realizeaza numai pe baza de rezervare si plata anticipata

Organizatori: Asociatia Millesime Oradea

Partener principal: Banca Transilvania

Mai multe informatii: www.salonul.millesime.ro