Festivalul de Vin si Gastronomie Baia Mare – Editia a V-a

Aflat de acum la cea de-a V-a editie, „Festivalul de Vin si Gastronomie” din Baia Mare isi va deschide portile, anul acesta, in ziua de 6 Septembrie.

La fiecare din primele trei editii, sute de participanti s-au putut bucura de vinurile premium oferite de cramele participante dar si de preparatele culinare create de maestrii renumiti in arta culinara.

Evenimentul va fi organizat si anul acesta in incinta restaurantului „La Fontana”, din Baia Mare, pe parcursul a doua zile.

Perioada: 6 - 7 Septembrie 2019

Locatie: Restaurant „La Fontana” – Baia Mare, str. Closca, nr. 11

Expozanti : Crama Oprisor, Cramele Recas, Crama Gîrboiu, Fort Silvan, Crama Budureasca, Carastelec, Corcova R&D, Nachbil, Halewood, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Averesti, Hermeziu, Casa Panciu, Podgoria Silvania, Cricova (MD), Purcari (MD), Produse Moldovenesti, Di.VIN - vinuri si rasfaturi dulci.

Update 1 : - accesul la festival se face in baza achizitionarii unei bratari, care se poate cumpara de la fata locului in zilele festivalului, bratara fiind valabila doar o zi iar costul acesteia este de 100 RON/zi (include degustarea din toata sortimentatia de vinuri prezente, mancarea in cadrul festivalului, accesul la masterclass-uri, accesul la sesiunile de live cooking, si multe alte surprize precum un bar mobil in cadrul caruia se vor servi cocktail-uri pe baza de vin, bufet de fructe si fantana de ciocolata)

Nota: vom actualiza informatiile cu privire la expozanti, evenimente conexe si programul masterclass-urilor pe masura ce programul festivalului va fi completat.