Bordeaux Wine Festival 2020

În 2020, Bordeaux Wine Festival va combina din nou prezența unor iahturi impresionante cu degustarea vinurilor din Bordeaux și Noua Aquitanie. Festivalul este organizat în perioada 18 - 21 iunie 2020, pe cheile Bordeaux-ului, înscrise în patrimoniul mondial UNESCO.

Pe un veritabil traseu de vin, în aer liber, de 1,2 km, de-a lungul râului, între Maison Ecocitoyenne și Prairie des Girondins (Bursa Maritimă), vizitatorii se vor întâlni cu vinificatorii și comercianții din Bordeaux. Va fi o oportunitate unică de a descoperi calitatea, autenticitatea și diversitatea vinurilor din Bordeaux și Noua Aquitania datorită a nu mai puțin de 11 sesiuni de degustare profesionistă.

Adevărata inimă a evenimentului, Pavilionul Școlii de Vin din Bordeaux, încă foarte popular în rândul amatorilor, oferă numeroase ateliere sau „master class”-uri pentru inițierea în arta degustării. Răspândite pe întreaga durată a evenimentului, pavilioanele de vin vor alterna cu pavilioane gourmet amenajate de producători regionali și pavilioane de turism orientate spre descoperirea moștenirii sau a bogățiilor turistice ale zonei.