RO WINE - The Wine Festival of Romania - 2018

O nouă călătorie fascinantă în lumea vinului, marca RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, va avea loc pe 19 și 20 mai 2018! După succesul edițiilor precedente, vinul va fi, și în acest an, vedetă! Timp de două zile, festivalul RO-Wine oferă spre degustare, la Fratelli Studios, unele dintre cele mai apreciate vinuri de top, românești și internaționale.

Iubitorii de vin, alături de proprietarii de crame, experții din industria HoReCa și invitații speciali se vor putea bucura de o selecție specială de peste 250 de vinuri de calitate, care abia așteaptă să fie degustate! Mai mult decât atât, participanții au posibilitatea să se întâlnească, în cadrul festivalului, cu producătorii și experții internaționali și să afle povestea vinurilor preferate direct de la aceștia.

În acest an, în premieră, festivalul devine internațional, datorită numărului mare de producători străini prezenți la ediția din 2017, la care peste 2.500 de vizitatori s-au bucurat de selecția unică de vinuri, aparținând a 70 de producători, dintre care 60% internaționali. Și anul acesta, RO-Wine se bucură de interesul mare al producătorilor, lista participanților fiind completă și închisă pentru ediția 2018.

Povestea „RO-Wine | The Wine Festival of Romania” a început în 2016, cu o primă ediție de succes care a pus evenimentul nu doar pe lista celor mai importante festivaluri de vinuri din România, dar și la nivel internațional.

Perioada: 19 - 20 Mai, 2018

Locatie: Fratelli Club, str. Glodeni, nr. 1-3 (Tei), sect. 2, loc. Bucuresti

Site-ul evenimentului: www.romaniawinefestival.com

Organizatori: Marinela V. Ardelean (expert in vinuri, autoare a „The Wine Book of Romania”), Liviu si Mihai Popescu (Fratelli Group)

Program: zilnic 12.00 – 20.00

Tarife: 50 lei / zi

VIP Acces : 400 lei (include si degustări unice a unora dintre cele mai exclusiviste etichete)

Bilete on-line: www.bilete.ro/ro-wine/ro-wine-19-20-mai-2018

Update 1:

Cornel Ilie si Virgil Iantu sunt ambasadorii RO-Wine in acest an si, alaturi de gazdele evenimentului, Marinela V. Ardelean, Liviu si Mihai Popescu, ii invita pe toti iubitorii de vinuri sa descopere selectia de peste 350 de vinuri super premium oferite spre degustare!

Update 2:

Una dintre cele mai importante noutati ale editiei este bursa de 10.000 de euro, oferita oferită de GiottoConsulting in parteneriat cu RO-Wine, a cărei scop este de a sprijini si incuraja viitorii specialisti din domeniul vitivinicol. Programul dureaza 6 saptamani si se desfasoara in nordul Italiei, Treviso. Candidatii trebuie sa aiba studii minime in oenologie, chimie, microbiologie sau stiinta alimentara si sa isi doreasca sa urmeze o cariera in domeniul vitivinicol.