Termeni si conditii

Conditii de utilizare a platformei www.crameromanesti.ro

De fiecare data cand accesati www.crameromanesti.ro, va rugam sa aveti in vedere ca va asumati, automat, şi respectarea prezentelor condiţii de utilizare.

ASOCIATIA FACEM CA VISELE SA DEVINA REALITATE va incurajeaza sa promovati www.crameromanesti.ro, ca parte a proiectului nostru „Respect Pentru Vinul Romanesc”, de fiecare data cand considerati necesar.

Va rugam sa utilizati informatiile de pe prezenta platforma on-line doar in scop de recreere, de divertisment. Orice actiune intreprinsa ca urmare a parcurgerii materialelor postate pe www.crameromanesti.ro se va face pe propria dumneavoastra raspundere.

Va informam ca este interzisa orice actiune rauvoitoare ( hacking, acces la zonele neautorizate ale site-ului, alterarea conţinutului, etc.). Orice actiune de acest fel (sau tentativa) va atrage dupa sine sesizarea organelor in drept.

Informaţiile despre producatori, restaurante, evenimente, festivaluri de pe site-ul www.crameromanesti.ro sunt preluate, in marea lor majoritate, de pe site-urile acestora, avnd doar scopul de a le promova, de a le aduce la cunostinta publicului amator. In cazul in care oricare dintre entitatile mentionate (sau organizatorii, in cazul evenimentelor si festivalurilor) considera ca publicarea acestor informatii pe prezenta platforma le lezeaza in vreun fel interesele, le rugam sa ne contacteze pentru remedierea oricarei probleme sau chiar pentru stergerea acestor informatii.

Daca, in urma parcurgerii materialelor, identificati informatii incorecte sau incomplete, va rugam sa ni le aduceti la cunostinta prin e-mail la contact@crameromanesti.ro

Preluarea informatiilor (in totalitate sau partial) publicate pe prezenta platforma on-line, in vederea publicarii, se poate face doar cu acordul nostru. Va rugam sa ne solicitati, prin e-mail, acest lucru.

Logo-urile, fotografiile din paginile de prezentare, toate denumirile societatilor comerciale precum si a produselor lor, de orice natura, mentionate pe www.crameromanesti.ro, beneficiaza de protectie din partea respectivelor companii, conform legii.

Preturile mentionate, produsele din ofertele prezentate si, in general, toate informatiile referitoare la ofertele companiilor sunt strict informative si pot fi modificate in orice moment de catre acestea, fara obligatia informarii in prealabil a administratorilor site-ului www.crameromanesti.ro. Totusi, facem eforturi continue pentru a actualiza cat de des posibil aceste informatii.

ASOCIATIA FACEM CA VISELE SA DEVINA REALITATE este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, care are drept scop promovarea și dezvoltarea valorilor, tradiţiilor şi produselor autentice româneşti, a vinului românesc, precum şi sprijinirea membrilor comunităţii locale lipsiţi de posibilităţile financiare, în diversele domenii ale activităţii lor.